(316) 15 23 53 14 info@blomstucadoors.nl

Diensten

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle diensten.

Pleisterwerk

Pleisterwerk is een dunne gipslaag van 3–5 mm om een gladde afwerking te krijgen voor wanden en plafonds. Pleisterwerk wordt aangebracht op een vlakke ondergrond, zoals in een nieuwbouwwoning of over beschadigd stucwerk, gipsplaten en betonnen wanden.

Raapwerk

Raapwerk is een dikke gipslaag van 5 mm tot 5 cm, geschikt voor ruwe ondergronden, zoals gemetselde wanden.

Met raapwerk kunt u scheve wanden recht en glad laten maken. De stucadoor verdeelt de dikte van de gipslaag dan zo, dat het eindresultaat van het stucwerk weer haaks en waterpas is. Raapwerk wordt vaak toegepast in vochtige ruimten, zoals badkamers en kelders om daarna te worden betegeld.

Sierpleisters

Een sierpleister is een kunsthars gebonden product dat in vele soorten verkrijgbaar is. Sierpleisters zijn hard, stootvast, elastisch en in alle kleuren verkrijgbaar. Een sierpleister hoeft dus niet meer na afloop gesaust te worden in tegenstelling tot pleisterwerk. Sierpleisters kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden en zijn in vele soorten verkrijgbaar. De meest bekende is wel de spachtelpütz die in de volgende korreldikte is te verkrijgen: 1 mm, 1,2 mm, 1,5 mm of 2 mm.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden zoals de barokpleister, granol en metallic sierpleisters.

Latex spuiten

Airless spuiten is tijdbesparend en geeft een superstrak eindresultaat voor wanden en plafonds. 

Het latex spuiten of te wel Airless spuiten zorgt voor een afwerkingsniveau dat niet met rollen of kwasten te vergelijken is. Deze manier van latex spuiten is uitermate efficiënt en wordt al jaren toegepast. Met latex spuiten wordt het hoogst haalbare niveau behaald wat er bestaat.

Wij gebruiken hoogwaardige latex van het merk Tollens. Deze is op bijna elke gewenste kleur te verkrijgen.

Lijstwerk

Sierlijsten worden vervaardigd uit modelgips. Deze pure en harde gipssoort wordt gegoten in mallen waarin een wapening van glasvezel of henneptouw is aangebracht. Andere benamingen voor sierlijsten zijn kooflijsten.

Lijstwerk hoort naadloos op elkaar aan te sluiten en in elkaar over te gaan. Verstekken en reparaties mogen niet voelbaar zijn, ongeacht de welving of scherpte van het lijstwerk.

Over ons

Blom stucadoors is gevestigd in Zoetermeer. Met 10 jaar ervaring en passie voor het stucadoorsvak leveren wij hoge kwaliteit. In al ons werk is kwaliteit onze prioriteit.

Locatie

Contact

Adres: Jagersbos 131, 2716 JG Zoetermeer
Telefoon: 06 15235314
E-mail: info@blomstucadoors.nl
KvK: 62206346