+316 15 23 53 14 info@blomstucadoors.nl

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u een overzicht van veelgestelde vragen over stucwerk en onze diensten.

Staat je vraag er niet tussen stuur dan een bericht naar info@blomstucadoors.nl.

Hoelang duurt het voordat het stucwerk droog is?

Het drogen van stucwerk duurt ongeveer 1 dag per millimeter stuc dat is opgebracht. Voor het beste resultaat dient u het stucwerk rustig te laten drogen op een kamer temperatuur van 20 graden Celsius en met goede ventilatie. De ruimte goed ventileren doet u door ramen open te laten tijdens het drogen, op deze manier voorkomt u schimmel.

Kan er gestuct worden over behang?

Natuurlijk stucwerk kan niet over (glasvezel)behang worden heen gestuct. Alle behang- en lijmresten dienen grondig verwijderd te worden alvorens begonnen kan worden met het aanbrengen van het stucwerk.

Kan er gestuct worden in een badkamer?

Ja, de wanden in een badkamer kunnen prima gestuct worden. Dit wordt gedaan met een speciale waterdichte stuc, zodat enige vorm van lekkage is uitgesloten.

Nieuwbouwwoning laten stucen: verstandig of niet?

Tegenwoordig kunt u prima nieuwbouw laten stucen. U hoeft allang geen 5 jaar meer te wachten; tegenwoordig is de kans op scheurtjes namelijk erg klein. De materialen zijn flexibeler, waardoor slechts zelden krimp- of haarscheurtjes ontstaan.

Wat moet ik doen voordat de stukadoor komt?

Haal zoveel mogelijk het huis leeg waar wij moeten werken. Verwijder radiatoren kunt u dit zelf niet dan helpen wij u graag! Verwijder behang van de muren daar waar nodig. Haal schroeven en spijkers uit de muren.

Over ons

Blom Stucadoors is gevestigd in Zoetermeer. Met 10 jaar ervaring en passie voor het stukadoors vak leveren wij hoge kwaliteit. In al ons werk is kwaliteit onze prioriteit.

Coornherthove 15, 2717 XW Zoetermeer

Contact

Coornherthove 15

2717 XW Zoetermeer

Tel: 06 15235314
E-mail: info@blomstucadoors.nl
KvK: 62206346